PMS

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding zorgt voor professionele uitstraling

Of u nu een (middel)groot bedrijf runt met meerdere medewerkers, of dat u als ZZP’er werkt: het dragen van professionele bedrijfskleding draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast beschermt de juiste kleding uw lichaam tijdens zware werkzaamheden.

Bedrijfskleding met logo zorgt voor grotere herkenbaarheid van uw bedrijf

Door de bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren met uw logo of bedrijfsmotto, verhoogt u de herkenbaarheid van uw bedrijf.
Ook ZZP’ers en eigenaren van kleinere bedrijven hebben behoefte aan bedrukte bedrijfskleding. Daarom hebben wij geen regels voor een minimale afname. Grote aantallen of kleine aantallen: dat is voor ons geen probleem.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Bedrijfskleding aanschaffen

GB Reclame & Bedrijfskleding biedt u een uitgebreid aanbod aan merken, kleuren en soorten bedrijfskleding. Denk aan: werkjassen, werkbroeken, polo’s, shirts, vesten, werkschoenen en veiligheidsschoenen van bekende merken als: FHB, Tricorp, Jobman, Elka, Grisport, Sixton, Sika en Eurodan.

Als u de kleding wilt passen, bent u van harte welkom in onze showroom
.
Weet u precies wat u nodig hebt en bestelt u liever vanuit uw luie stoel? In de webshop
vindt u ons complete aanbod.

 

 

Promotiekleding en andere reclame-uitingen voor een beurs of evenement

Staat u binnenkort op een beurs of evenement? Voor promotiekleding die slechts eenmalig of enkele keren gebruikt wordt, kunt u kiezen voor stoffen van een lichtere kwaliteit die goedkoper zijn in de aanschaf. Op onze pagina signing vindt u meer producten waarmee u de stand op het evenement of de beurs herkenbaar in kan richten.

 

Bedrukking of borduring voor een herkenbare uitstraling

Vaak is het mogelijk uw bedrijfslogo te bedrukken op uw kleding doormiddel van een gezeefdrukt logo op een drager. Dit is een techniek van hoogwaardige kwaliteit waarbij de gezeefdrukte logo's onder hoge temperaturen en met de juiste druk op de kleding geperst worden waarna de inkt zich vast zet in de stof en de drager los laat. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een borduring te gaan wat de kleding een luxe en exclusieve uitstraling geeft. Borduring is duurzaam, kleurvast en wasbestendig wat zeker een goede investering is voor de langere termijn.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact