KMS

Vlaggen en masten

 

 

Een rij vlaggen met uw bedrijfsnaam en/of logo voor uw bedrijfspand, zorgen voor een professionele uitstraling. Maar vlaggen kunnen ook de aandacht naar uw stand tijdens een beurs of evenement. Speciaal voor eenmalige of tijdelijke acties leveren we ook vlaggen met een lichtere kwaliteit om de kosten te drukken.

Vlaggen op maat
Vlaggen en masten komen in allerlei vormen. We leveren veel soorten, bijvoorbeeld vlaggenmasten, maar ook zogenaamde beachvlaggen. Deze laatste zijn eenvoudig mee te nemen en zijn snel weer opgezet. Ideaal om mee te nemen naar meerdere beurzen of evenementen. Daarnaast leveren we ook vaste vlaggen, voor montage aan een gebouw. We hebben bovendien volop keuze in afmetingen.

 

►   Opvallende reclame
 
►   Een positieve indruk

►   Kort maar krachtig

►   Fleurig straatbeeld

Houd het eenvoudig
Een grote vlag biedt misschien ruimte voor veel informatie. Maar vergeet niet dat een vlag beweegt dus is het bijna niet te doen om hele zinnen te lezen. We raden dan ook aan om de boodschap eenvoudig te houden. Wilt u uw bedrijf promoten? Dan is een logo en het webadres voldoende. Gaat het om op te vallen tussen andere stands op een beurs? Dan is een kleurige afbeelding of iets anders wat aanspreekt voldoende. Een vlag wordt namelijk maar kort ‘gescand’ door voorbijgangers. De kunst is om de vlag zo te ontwerpen dat een korte blik voldoende is voor de passanten om aan uw bedrijf, product of dienst te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op wat het beste bij uw bedrijf past!

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact