KMS

Reclameborden

 

 

Reclame maken is niet alleen de klant overtuigen dat hij uw product of dienst af moet nemen. Reclame is effectief wanneer het bijdraagt aan het resultaat van uw bedrijf. Het begint met goed gezien worden op een manier die uw bedrijf positief promoot. De boodschap moet uiteindelijk de doelgroep van uw bedrijf bereiken. Zonder reclame is het voor veel bedrijven moeilijk om de doelgroep te bereiken. Een eenvoudig middel daarvoor zijn reclameborden.

Tijdelijke reclame
Wanneer u een nieuw product tijdelijk wilt promoten, dan is het effectief om uw bedrijfswagens van deze specifieke reclameboodschap te voorzien. Ook wanneer u een evenement wilt promoten, is reclame maken op een voertuig effectief. In deze gevallen kunnen we de auto of bus voorzien van magneetplaten. Deze hangt u dan alleen op het object als de promotie nodig is.

‘Passende’ reclame
Als u overal grote borden plaatst met uw bedrijfsnaam en logo, valt dit ongetwijfeld op. Maar we staan voor ‘passende’ reclame. De boodschap op het reclame bord moet namelijk duidelijk maken wie u bent, wat u doet en hoe men u kan bereiken. Met als ultiem doel dat passanten door het reclame bord, uw dienst of product gaan afnemen. Op onze projectenpagina zijn diverse voorbeelden te vinden.
Wilt u ook een reclame bord en zoekt u naar een goed boodschap? Maak dan een afspraak met ons voor vrijblijvend advies.

 

 ►   Opvallende reclame

►   Uitsluitend 'passende' reclame

►   Van ontwerp tot plaatsing

►   Advies op maat

 

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact