PMS

Belettering

Reclame op uw bedrijfswagen

Uw bedrijfswagen beletteren is een efficiënte manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Terwijl u rondrijdt en klanten bezoekt, maakt u reclame voor uw bedrijf. Potentiële klanten zullen uw bedrijf herkennen en weten u te vinden wanneer ze op zoek zijn naar uw aanbod.

Ontwerp op maat

Wij ontwerpen de belettering voor uw bedrijfswagens op maat. Van een eenvoudig ontwerp tot volledige bestickering: alles is mogelijk. We kunnen uw eigen huisstijl nieuw voor u ontwerpen, of we gaan aan de hand van een bestaande huisstijl met uw bedrijfswagens aan de slag.

We nemen de tijd om uw wensen in beeld te krijgen tijdens een gesprek. Vervolgens maken we verschillende ontwerpen. In deze fase kunt u eenvoudig aanpassingen in het ontwerp naar keuze laten aanbrengen, totdat u helemaal tevreden bent.
Wanneer u akkoord bent met het definitieve ontwerp, brengen wij de belettering aan op uw bedrijfswagens.

 

 

 

Bekijk meer voorbeelden

Carwrapping in plaats van overspuiten

Carwrapping is een vorm van bestickering waarbij  de auto wordt ingepakt in een folie. U kunt zelf beslissen welke delen van de auto u gewrapt wilt hebben.
Alleen het dak of liever de hele auto? Bij GB-Reclame & Bedrijfskleding is alles mogelijk!

Voordelen carwrapping:

Carwrapping is een alternatief voor overspuiten. Maar in tegenstelling tot een nieuwe laklaag, is carwrapping eenvoudig te vervangen of verwijderen. Carwrapping tast de lak van uw auto niet aan. Na verwijdering is de auto weer als origineel te verkopen. Andere voordelen van carwrapping:

  • krasbestendiger dan lak

  • goede bescherming van de lak

  • geen verkleuring van de lak

  • eenvoudig te vervangen of verwijderen

Natuurlijk is het ook voor particulieren mogelijk om de auto bijvoorbeeld in een trendkleur te wrappen. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

 

Bekijk meer voorbeelden

Blindering

Blinderen verhoogt niet alleen de uitstraling van uw voertuig, maar het beschermt ook uw interieur tegen Uv-straling en weert de warmte. Uw airco hoeft daardoor minder vaak aan, waardoor u bespaart op benzine. Bovendien wordt uw voertuig minder inbraakgevoelig wanneer de ramen geblindeerd zijn. Uw eigendommen zijn minder zichtbaar en de autoruiten zijn steviger door de glasfilm.
Wanneer een autoruit toch breekt - door bijvoorbeeld een aanrijding - blijven glassplinters aan het folie plakken en loopt u minder kans op letsel door rondvliegend glas.

Kortom: blinderen verandert niet alleen de uitstraling van uw bedrijfswagen, maar is tegelijkertijd een duurzame oplossing om langer plezier te hebben van uw voertuig.

 

 

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact