KMS

Bedrijfskleding

 
Werkkleding is misschien wel onze belangrijkste kleding. Het is tijdens het werk van belang dat we comfortabele kleding dragen. Daarnaast is het voor een bedrijf vaak een must dat de medewerkers herkenbaar zijn door professionele kleding te dragen met het logo van het bedrijf.


Reclame en herkenning
Goede bedrijfskleding, met opdruk, is een vorm van reclame maken. Zeker wanneer er op een locatie buiten de deur wordt gewerkt. Uw mensen lopen rond met het logo van het bedrijf, wat ervoor zorgt dat potentiële opdrachtgevers de naam van uw bedrijf op een professionele manier zien. Naast het laten zien wie je bedrijf is, zorgt bedrijfskleding ook voor herkenning. Ideaal op klussen waar veel opdrachtgevers tegelijk aan het werk zijn. Is iemand op zoek naar u of uw mensen, dan zijn jullie makkelijk te vinden.

 

 

 

•   Professioneel

•   Comfortabel werken

•   Veiligheid op de werkvloer

•   Kwaliteitskleding

 


Bedrukking 
Comfort en kwaliteit zijn belangrijk voor uw bedrijfskleding. Maar het moet ook representatief zijn. Daarom kunnen we kleding voorzien van een opdruk. Ideaal voor het aanbrengen van een bedrijfsnaam en/of logo. Het bedrukken van een logo of bedrijfsnaam kan op veel soorten kleding. De bedrukking gaat in principe net zo lang mee als de kleding zelf. Bovendien kan de kleding nog gewoon in de was, op dezelfde temperatuur als de kleding zelf gewassen mag worden. Wilt u er met uw mensen representatief bijlopen op de lange termijn? Laat dan uw bedrijfskleding bij ons bedrukken. Kom langs in onze showroom voor mooie voorbeelden en het bespreken van de mogelijkheden. Liever eerst een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Borduring
Een geborduurde print op kleding heeft een luxe en exclusieve uitstraling. De borduring van bedrijfskleding is een methode waar allerlei factoren het uiterlijk bepalen. We maken daarom gebruik van hoogwaardige machines die meerdere kleuren garen kunnen gebruiken. Bovendien kan de onderlinge afstand variëren zodat er allerlei soorten opdrukken mogelijk zijn. Zowel fel of juist vaag gekleurd, maar ook meer of minder glanzend. Door meerdere kleuren te gebruiken kan er een kleurovergang worden aangebracht. Vanwege de luxe uitstraling van de borduring valt de reclame des te beter op.


Goede en veilige bedrijfskleding
Naast herkenbaarheid is het belangrijk dat kleding ook kwalitatief en veilig is. We maken uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken om goede kwaliteit te kunnen bieden. Daarom bieden we ook stevige en veilige kleding voor beroepen waarin de dit belangrijk is. Bijvoorbeeld broeken voor stratenmakers met vulling in de kniegedeelten of broeken met dikkere stof voor in de metaalbewerking. Wij denken met u mee en kijken welke materialen passend zijn als werkkleding. Ook met het materiaal van de werkschoenen houden we hier rekening mee.
Bent u op zoek naar representatieve en kwalitatieve bedrijfskleding voor u en uw medewerkers? Neem contact met ons op of kom passen in onze showroom.


Onze merken:

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact