KMS

Gevelreclame

 

 

Wanneer uw bedrijfswagens en bedrijfskleding van reclame zijn voorzien, is uw bedrijf onderweg goed herkenbaar. Maar uw bedrijfspand is in veel gevallen ook belangrijk. Ten eerste is het pand een mooi object met vaak grote oppervlakken waarop reclame geplaatst kan worden. Maar wanneer u veel relaties in uw bedrijf ontvangt, is herkenbaarheid ook belangrijk. Een mooie manier om reclame aan te brengen op de gevel van uw pand is door het plaatsen van freesletters of doosletters.

Opvallen met lichtreclame
Door gevelreclame te verlichten is het logisch dat uw reclame in het donker goed zichtbaar is. Maar met verlichting kunnen er ook effecten worden gebruikt. Bijvoorbeeld door de reclame met een bepaalde afstand van de muur te monteren en daar vervolgens verlichting achter te plaatsen. Door de nieuwste LED-technologie kunnen allerlei kleuren worden gebruikt. Zowel statisch als steeds wisselende kleuren. Voorbeelden zien van gevelreclame? Neem een kijkje op onze projectenpagina. Wilt u advies of informatie over effectieve gevelreclame? Neem dan contact met ons op.

 

►   Effectieve gevelreclame

►   Ongekende mogelijkheden

►   Combinatie met verlichting

►   Reclame op maat

 

Signing op maat
Ieder bedrijf heeft een andere huisstijl, maar ook een ander karakter. Het is van belang dat de uitstraling  van uw bedrijf daarbij past. We leveren daarom uitsluitend signing op maat. We bepalen dat samen met u, met oog op de klanten van uw bedrijf. Reclame is pas effectief als het bijdraagt aan het resultaat van uw onderneming. Lichtreclame op uw gevel kan zorgen voor herkenbaarheid, maar ook dat passanten aan uw bedrijf blijven denken. En dat kan uiteindelijk zorgen dat ze, of iemand uit hun netwerk, uw product of dienst gaan afnemen. Wilt u uw pand onderscheiden van de buren op het bedrijventerrein? Of wilt u met lichtreclame uw product promoten? Maak dan een afspraak met ons voor advies op maat.

 

Deze tevreden klanten gingen u voor:

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact